Lokalne TemeJedinstvena ponuda: Dvodnevni izlet u Neum sa povoljnom cijenom i luksuznim autobusom

Jedinstvena ponuda: Dvodnevni izlet u Neum sa povoljnom cijenom i luksuznim autobusom

U toplim ljetnim danima ove godine brojni naši sugrađani traže način da iskoriste svoje slobodno vrijeme, ali i da se rashlade na poznatim jadranskim odmaralištima.

Organizovana putovanja na jadransku obalu su svakodnevica, ali ovakvu ponudu teško je propustiti:

Dvodnevni izlet u Neum, polasci iz Kaknja, Visokog, Ilijaša i Sarajeva (preko Svitave)

Ne propustite jedinstvenu akciju da za dvodnevno putovanje platite samo 30 KM i uživate na jedinom bosanskohercegovačkom primorju, koje nudi povoljne cijene za sve turiste.

U dva termina 03. i 10. augusta nudi se jedinstven užitak putovanja luksuznim autobusom uz profesionalnog vozača, s tim da je posljednji termin specijalna ponuda za produženi vikend po istim cijenama.

Za sve informacije o ovoj jedinstvenoj ponudi obratite se na telefon 062/401-946.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE