Lokalne TemeNegativno VisokoJesenji prvaci u rukometu još nisu počeli sa pripremama, razlog uslovi u...

Jesenji prvaci u rukometu još nisu počeli sa pripremama, razlog uslovi u KSC “Mladost”

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, rukometaši Bosne Centrotrans još uvijek nisu započeli planirane pripreme, jer uslovi u KSC “Mladost” to ne dozvoljavaju. Nažalost, evidentno je da ni ove zime i većeg dijela proljeća, kao i prošle godine, rukometaši neće moći trenirati u gradskoj sportskoj dvorani čija funkcija u velikom dijelu godine je odavno upitna zbog neriješenog grijanja i ostalih uslova u njoj.

Kao što je poznato, prošle sezone Bosna je trenirala u Franjevačkoj sporskoj dvorani, ali kako Opština plaća isključivo korištenje KSC “Mladost”, mnogim klubovima je ovo postao nepromostiv problem. Istina, saznali smo da postoje ideje iz rukometnog kluba kako da se riješi problem grijanja, ali bi to uz volju i investiciju moglo najranije biti izvodljivo u jesen 2017. godine.

Do tada može biti i kasno…


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE