PreporukaLikeJohnny Depp vraća se kao kapetan Jack Sparrow

Johnny Depp vraća se kao kapetan Jack Sparrow

Filmska produkcijska kuća Walt Disney Pictures objavila je prvi teaser trailer za novi nastavak Pirata s Kariba (Pirates of the Caribbean).

U kratkoj video najavi dobili smo prvi uvid u glavnog negativca kapetana Salazara kojeg tumači Javier Bardem. Salazar je zarobljen u Đavoljem trouglu, a svoje dane, ovaj pirat-duh, provodi nemilosrdno loveći svog bivšeg neprijatelja Jacka Sparrowa te ubija svakog pirata koji mu se nađe na putu.

Johnny Depp reprizirat će jednu od svojih najprepoznatljivijih uloga – kapetana Jacka Sparrowa, a pored već spomenutog Bardema pridružit će mu se mladi glumci Kaya Scodelario, Brenton Thwaites i Golshifteh Farahani.

Geoffrey Rush vraća se kao Barbossa, Orlando Bloom kao Will Turner, Kevin McNally ponovo je Joshamee Gibbs, a Stephen Graham reprizira Scruma.

Peti film iz franšize, ‘Dead Men Tell No Tales’, režirao je norveški dvojac Joachim Ronning i Espen Sandberg prema scenariju Jeffa Nathansona.

Za produkciju je zaslužan Jerry Bruckheimer.

Nova saga o piratima u američka kina stiže u maju 2017.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE