PreporukaLikeJoš jedan video premašio dvije milijarde pregleda na YouTubeu

Još jedan video premašio dvije milijarde pregleda na YouTubeu

Gangnam Style i dalje je najgledaniji YouTube video svih vremena, a do danas je zabilježio čak dvije milijarde i 600 miliona pregleda. Tek ovih dana je, više od četiri godine otkako je objavljen, Psyev hit dobio pravu konkurenciju – još jedan video premašio je dvije milijarde pregleda na najpopularnijem video servisu na svijetu.

Radi se o videospotu za pjesmu See You Again, izvođača Wiz Khalife i Charlieja Putha. Ova pjesma je postala popularna kao soundtrack iz filma Brzi i žestoki 7, odnosno kao oproštajna pjesma za tragično preminulog glumca iz tog serijala Paula Walkera, a na YouTubeu je objavljen u aprilu prošle godine.

Za radoznale, na trećem mjestu najgledanijih videa na YouTubeu nalazi se spot za pjesmu Uptown Funk Marka Ronsona i Bruna Marsa (1,83 milijarde pregleda), četvrti je nezaobilazni Justin Bieber i njegov Sorry (1,8 milijardi pregleda), a u top 5 ušla je još Taylor Swift i njena pjesma Blank Space (1,75 milijardi pregleda).


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE