ZDKSportKad Have zapjeva “Mladost mora pobijediti”…

Kad Have zapjeva “Mladost mora pobijediti”…

Proteklog vikenda u Zenici na Kamberović polju odigran je susret 9. kola BH Telecom Premijer lige između domaćina Mladost Doboj Kakanj i tuzlanske Slobode.

Meč je završen rezultatom 1:1 u veoma napetoj atmosferi na tribinama. Ove sezone sprema se velika borba za opstanak, jer na kraju sezone u donji rang ispada šest klubova, pa je novajlijama iz Doboja kod Kaknja svaki bod važan, obzirom da se nalaze u donjem dijelu tabele.

Kamera našeg portala zatekla je uoči utakmice vjernog navijača FK Mladosti, popularnog Haveta, koji osim ljubavi prema Mladosti očito gaji i ljubav prema muzici.

Pa kada se te dvije ljubavi spoje, evo kako to izgleda…

Iako se nalaze u donjem dijelu tabele Mladost se za sada odlično predstavila u elitnom rangu takmičenja. Od devet odigranih utakmica samo su dva puta poraženi. Osim Slobodi, bod su uzeli i Veležu, Borcu… a skalp su skinuli Želji. Na domaćem terenu još ih niko nije nadigrao.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE