SportNogometKadeti BiH poraženi i od Njemačke

Kadeti BiH poraženi i od Njemačke

Kadetska nogometna reprezentacija BiH doživjela je poraz i u drugom susretu na EP u Azerbejdžanu. Izabranici selektora Sakiba Malkočevića su protiv favorizovane Njemačke uspjeli povesti već u drugoj minuti autogolom Baacka, ali su kasnije Nijemci postigli tri gola i slavili sa 3:1, s tim da je naša selekcija kompletno drugo poluvrijeme imala igrača manje na terenu zbog isključenja Sadikua. U prvom susretu naše grupe je Austrija savladala Ukrajinu sa 2:0, tako da BiH više nema ni teoretske izglede da se plasira u četvrtfinale. Meč posljednjeg kola grupne faze naši kadeti igraju u srjedu protiv Ukrajine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE