Lokalne TemeSportKadeti Bosne u Berlinu: Reportaža novinara BHT-a Adisa Deljkovića i gostovanje u...

Kadeti Bosne u Berlinu: Reportaža novinara BHT-a Adisa Deljkovića i gostovanje u “Jutru za sve” (VIDEO)

Prošlog mjeseca su kadeti NK Bosna Visoko učestvovali na tradicionalnom međunarodnom nogometnom turniru u Berlinu. Bosna je na kraju zauzela drugo mjesto, porazom u finalu od ekipe Lichterade sa 1:0, ali je ukupni utisak odličan i još jednom su mladi nogometaši Bosne osvjetlali obraz Visokog i Bosne i Hercegovine. proslavljeni BH golman Enver Marić i sadašnji reprezentativac naše zemlje Vedad Ibišević su posjetili kadete visočke Bosne, a ovoga puta su u visočkoj ekspediciji bili i novinar BHT-a Adis Deljković i kamerman Emir Morina, koji su napravili i reportažu o boravku u Berlinu. Tim povodom su gostovali i u jutranjem programu BHT-a, a kako je to izgledalo možete pogledati na ovom linku.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE