SportNogometKadetkinje BiH ponovo poražene od Srbije

Kadetkinje BiH ponovo poražene od Srbije

Ženska kadetska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u Trening kampu NSBiH u Zenici od Srbije s 0:1.

Jedini pogodak postigla je Ivana Trbojević u 58. minuti.

Ovo je bio drugi prijateljski meč selekcija BiH i Srbije, a u prvom koji je odigran juče Srbija je pobijedila rezultatom 2:0, prenosi portal NSBiH.

Selektor Ilija Lucić smatra da su njegove izabranice prikazale nešto bolju igru nego u prvom meču, ali da nisu uspjele iskoristiti nekoliko dobrih prilika.

– Napravili smo neke korekcije u odnosu na jučerašnji meč i danas smo bolje izgledali na terenu. Stvorili smo nekoliko prilika, nismo ih iskoristili i kažnjeni smo. Čestitam Srbiji na još jednoj pobjedi. Na ovom okupljanju nismo mogli da računamo na sve igračice, ali kada budemo kompletni u kvalifikacijama nadam se da će i rezultat biti povoljniji – kazao je Lucić.

Za reprezentaciju BiH nastupile su: Fačić, Šimić, Damjanović, Hamzić, Habibović, Bakalar, Taslidža (od 41. Mikić), Crnoja (od 75. Rahmanović), Gačanica, Hrelja (od 67. Milović), Hromo (od 41. Okanović).

visoko.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE