SportNogometKadetska nogometne reprezentacija BiH saznala rivale na EP u Azerbejdžanu

Kadetska nogometne reprezentacija BiH saznala rivale na EP u Azerbejdžanu

U glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu, danas je obavljen žrijeb grupa za kadetsko Evropsko prvenstvo u nogometu koje će se u ovoj zemlji igrati od 5-21.maja ove godine, a na koje je plasman izborila i kadetska reprezentacija BiH. Izabranici selektora Sakiba Malkočevića će igrati u grupi B, protiv selekcija Njemačke, Ukrajine i Austrije, a dvije najbolje reprezentacije će izboriti plasman u četvrtfinale. U grupi A se nalaze: Belgija, Škotska, Azerbejdžan i Portugal, u grupi C su: Engleska, Švedska, Danska i Francuska, a u grupi D: Italija, Srbija, Holandija i Španija.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE