ZDKKakanj: Odgođena akcija „Let’s do it- očistimo zemlju za 1 dan“

Kakanj: Odgođena akcija „Let’s do it- očistimo zemlju za 1 dan“

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika odgađa se akcija „Let’s do it- očistimo zemlju za 1 dan“ koja je u Kaknju trebala biti realizirana u subotu 22. aprila 2017. godine. Termin realizacije akcije se pomjera na 13. maj 2017. godine (subota).

Zahvaljujemo se svim prijavljenim volonterima iz škola, nevladinih organizacija i preduzeća, kao i neformalnih grupa građana na prijavi učešća u volonterskoj akciji. Ponovno prijavljivanje za novi termin akcije nije potrebno. U vezi novog termina akcije javnost će u narednim danima biti obavještavana o svim detaljima vezanim za realizaciju akcije.

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE