ZDKSportKakanj u svoje redove doveo povremenog reprezentativca BiH

Kakanj u svoje redove doveo povremenog reprezentativca BiH

U prostorijama DSM-Trade predsjednik KK Kakanj Mevludin Delibašić, danas je dogovorio angažman i potpisao ugovor sa bivšim igračem sarajevske Bosne Emirom Zimićem (218) i povremenim reprezentativcem BiH.

Emir Zimić je u posljednje tri sezone branio boje slovenačkog tima Tajfun Sentjur, a sezonu 2016./17. počeo je u ligi Slovačke, za ekipu Košice. Saradnja je dogovorena do kraja nastupajuće sezone 2016./17.

Nakon teže povrede Obrada Tomića (rame), KK Kakanj je morao naći rješenje za poziciju pet. Novom igraču iz Kaknja žele puno uspjeha i da ga služi zdravlje, te da se zajedno raduju novim pobjedama.

Visoko.co.ba/Kaportal.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE