SportNogometKapiten Lulić asistirao u ubjedljivoj pobjedi Lazija

Kapiten Lulić asistirao u ubjedljivoj pobjedi Lazija

U okviru 7. kola Serija A Lazio je kao gost slavio ubjedljiv trijumf protiv Udinesea (0:3), a bh. reprezentativac Senad Lulić upisao je asistenciju kod trećeg gola. Lazio je od početka utakmice bio nešto bolja ekipa na terenu, te su svoju terensku incijativu krunisali goloom u 28. minuti. Nakon kornera, Milinković-Savić loptu prebacuje na drugu stranu, a Immobile je pogodio mrežu Udinesea, te se pri rezultatu 0:1 otišlo i na odmor.
U 54. minuti Keira pogađa za 0:2 i praktično riješava pitanje pobjednika. Konačno u 61. minuti akcija je krenula od Parolla, koji loptu šalje do Lulića, a naš reprezentativac petom ostavlja loptu za Immobilea, a ovaj postiže svoj drugi gol na utakmici i stavlja tačku na i, te donosi četvrti trijumf Laziju u ovoj sezoni.
Vrijedi dodati da je u večerašnjem susretu Lulić nosio kapitensku traku, što je svakako još jedan od pokazatelja koliko je cijenjen u rimskoj momčadi.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE