Lokalne TemeSportKapiten Rudara pred potpisom za Bosnu

Kapiten Rudara pred potpisom za Bosnu

Iskusni Zlatan Gafurović od jučer je i zvanično napustio redove kakanjskog Rudara. Gafurović je nezadovoljan statusom u klubu zatražio slobodne papire, a njegov status je riješen tek jučer.  Ovaj 33-godišnjak u prvom dijelu sezone za Rudar je upisao 13 nastupa uz jednu asistenciju, a u svojoj karijeri nastupao je još za zenički Čelik.  U Rudaru je bio i kapiten, a prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u lideru Prve lige Federacije NK Bosna Visoko.  “Ima nekih par klubova, ali sve ću znati u narednih par dana. Bosna je najkonkretnija”, povrdio je Gafurović za www.sportsport.ba.

(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE