BiHPolitikaKardinal Puljić podržao programske ciljeve Hrvatske stranke BiH

Kardinal Puljić podržao programske ciljeve Hrvatske stranke BiH

Skopljaković je tom prilikom istaknuo kako će se HS punim kapacitetom zalagati za ostvarivanje ustavne ravnopravnosti Hrvata na cijelom prostoru BiH, kao i za ubrzanje europskoga puta.

U priopćenju se navodi kako je briga za održivi povratak Hrvata, poglavito na području Republike Srpske, odavno prepoznata programska silnica stranke još od formiranja Nove hrvatske inicijative te kako će to i dalje biti jedan od prioritetnih ciljeva HS-a BiH.

Skopljaković je kardinalu potvrdio spremnost da surađuje sa svim strankama, a naročito s  hrvatskim, koje imaju podudarne političke ciljeve i koje su spremne na međusobno uvažavanje i ravnopravni dijalog.

Kardinal Puljić podržao je programske ciljeve HS-a i ukazao na važnost civiliziranoga dijaloga i međusobnoga poštivanja, bez svađe i vrijeđanja među hrvatskim liderima u borbi za hrvatske  nacionalne, ali i državne interese, navodi se u priopćenju.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE