BiHPolitikaKarup Druško: Čović da objasni hrvatskom narodu podržava li referendum o NATO-u...

Karup Druško: Čović da objasni hrvatskom narodu podržava li referendum o NATO-u i Dodikovu prorusku politiku

Komentarišući odnos Čovića prema Dodikovom protivljenju članstvu u NATO-a, istakla je Dodik i Čović ne kriju da zajednički nastupaju. Nakon njihovog sastanka Dodik je decidno kazao da HDZ neće glasati za ono što ne podrži SNSD, i čak je najavio da oni zajedno idu na izbore, i to kada je Dodik u pitanju vrlo jasan.

Dodala da Dragan Čović intezivno nakon podnošenja aplikacije u Briselu ponavlja kako su Hrvati jedini koji su za Evropu a onda imamo činjenicu da on podržava Dodika u svim njegovim opstrukcijama na EU putu BiH.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE