PreporukaKesić o napadu na romsko dijete: Pun mi je kufer

Kesić o napadu na romsko dijete: Pun mi je kufer

“Srpske mlade patriote, takozvani Srbenjugend, ponovo su na najljepši mogući način demonstrirale ljubav prema otadžbini”, naveo je Zoran Kesić.

Kako kaže, i dalje ima primjera koji pokazuju da mlade generacije nisu izgubljene, koji vole svoju zemlju, grb, himnu, zastavu i koji su spremni da se bore za svoju zemlju:

“I to ne samo za tastaturom, na vajberu, snepčetu i ostalim instragramima, već na ulici, ispred škole, hrabro, koliko god da je neprijatelj brojniji od njih”.

Početkom nedjelje u blizini Osnovne škole “Karađorđe” na Voždovcu, tokom velikog odmora, učenici osmog razreda napali su dječaka romske nacionalne manjine samo zato što je držao srpsku zastavu u ruci. Rekli su mu da ne smije da je nosi i pretukli ga.

“Tako je bre! Neće više romska ruka srpsku zastavu držati”, kaže Kesić. “Odakle uopšte Romu ideja da drži srpsku zastavu. Šta je htio, da se integriše? Zna se kako se to radi – uzme trubu i svira Đurđevdan”.

Kesić se potom uozbiljio i naveo čega mu je sve “pun kufer”, a kako to izgleda pogledajte u video prilogu:

b92.net/visoko.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE