BiHKulturaKlas partner SFF-a: Sarko medo dijelio "zagrljaje" a Klasove djevojke slatke zalogaje

Klas partner SFF-a: Sarko medo dijelio “zagrljaje” a Klasove djevojke slatke zalogaje

Danas su Klasovi promoteri organizirali zanimljivu promociju na ulicama Sarajeva. Naime, u centru grada družili su se s najmlađom publikom Sarajevo Film Festivala. Medo Sarko “dijelio” je zagrljaje, a Klasove vrijedne djevojke slatke “Sarko zalogaje”

Podsjećamo da je u godini u kojoj obilježava svoj 115. rođendan, prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo nakon deset godina pauze ponovo uz Sarajevo Film Festival, prvi i najveći filmski festival u Jugoistočnoj Europi. Osim podrške razvoju bosanskohercegovačke i regionalne kinematografije pružene kroz partnerstvo sa organizatorom Sarajevo Film Festivala, Klas će svaki dan za vrijeme trajanja SFF-a u centru Sarajeva, u blizini festivalskih lokacija, upriličiti degustacije svojih tradicionalnih proizvoda.

U godini u kojoj obilježava svoj 115. rođendan, prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo nakon deset godina pauze ponovo je uz Sarajevo Film Festival, prvi i najveći filmski festival u Jugoistočnoj Europi. Osim podrške razvoju bosanskohercegovačke i regionalne kinematografije pružene kroz partnerstvo sa organizatorom Sarajevo Film Festivala, Klas će u centru Sarajeva, u blizini festivalskih lokacija, upriličiti degustacije svojih tradicionalnih proizvoda.

Gosti i posjetioci festivala, kao i svi drugi građane koji se zateknu na ulicama Sarajeva, bit će počašćeni Klasovim lokumima – Bosanskim, Zlatnim, Rahat lokumom, zatim slatkim asortimanom Sarko, integralnim keksima Fit. Osim toga, volonteri Sarajevo Film Festivala svakodnevno će se hraniti sendvičima iz Velepekare Klas, dok će peciva, pite i somuni biti služeni gostima na zvaničnom festivalskom doručku.

Specijalni gosti Sarajevo Film Festivala imat će priliku da među prvima dobiju limitirano izdanje Bosanskog lokuma, u posebnoj dizajniranoj limenoj kutiji, s geografskim motivima BiH.

Specijalni gosti Sarajevo Film Festivala imat će priliku da među prvima dobiju limitirano izdanje Bosanskog lokuma, u posebnoj dizajniranoj limenoj kutiji, s geografskim motivima BiH.

mcm.ba / visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE