BiHPrivredaKlasova akcija 'Osmijeh za dame' povodom 8. marta

Klasova akcija ‘Osmijeh za dame’ povodom 8. marta

Prehrambena industrija Klas d.d. će 8. marta, povodom Međunarodnog dana žena, pokloniti 15.000 komada Bosanskog lokuma uposlenicama i korisnicama gerontoloških centara, te odgajateljicama u domovima za nezbrinutu djecu u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banjoj Luci i Zenici.

Akcija pod nazivom “Osmijeh za dame” bit će realizirana u ustanovama: SOS Dječije selo Sarajevo, Dom porodica Zenica, Dom za djecu bez roditeljskog staranja Tuzla, Dječiji dom “Bjelave” Sarajevo, Dječiji dom Mostar, Gerontološki centar Sarajevo, Gerontološki centar Banja Luka, Dom za stara lica Zenica, Centar za stara i iznemogla lica Mostar, te Dom “Miran san” u Mostaru, saopćeno je iz Klasa.

visoko.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE