ZDKKomesar Šut Javnoj ustanovi "Dom i porodica" donirao novčana sredstva od nagrade

Komesar Šut Javnoj ustanovi “Dom i porodica” donirao novčana sredstva od nagrade

Kako smo već informisali naše građane, danas, 20.03.2017. godine, na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Zenica, održanoj povodom Dana Zenice,  policijskom komesaru Semiru Šutu je uručena Nagrada Zenice.

Nakon što mu je i uručeno ovo značajno priznanje, komesar Šut se odmah uputio u Javnu ustanovu “Dom i porodica” u Zenici,  gdje  je lično uručio novčana sredstva od dobijene nagrade, koja će biti utrošena za uređenje prostorija navedene ustanove. Takođe su, tom prilikom, štićenicima studentima uručeni određeni novčani iznosi, dok su najmlađi štićenici obradovani slatkišima.

U svom kraćem i emotivnom obraćanju, komesar Šut je obrazložio da se radi se o jednom skromnom poklonu koji sigurno neće riješiti sve poteškoće sa kojim se Javna ustanova “Dom i porodica” susreće, ali da izražava nadu da će uređenje prostorija i njihov ljepši izgled bar donekle popraviti unutrašnji ambijent, te djeci i svim korisnicima ustanove boravak i život,  učiniti ugodnijim i toplijim.

Odsjek za odnose s javnošću,

analitiku i planiranje

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE