SportRukometKompletirano 15.kolo rukometne Premijer lige

Kompletirano 15.kolo rukometne Premijer lige

Kompletirano je posljednje 15.kolo prvog dijela sezone u rukometnoj Premijer ligi BiH. Jesenji prvak je Izviđač koji je sinoć na svom terenu savladao ekipu Konjuha 31:26. Vogošća je rutinski kao gost savladala ekipu Igmana sa 39:29. Maglaj je pobjedio visočku Bosnu sa 43:33, dok je Prijedor u gostima bio bolji od Krajine sa 22:21. Ranije su odigrane utakmice Čelik – Gradačac 38:36, Zrinjski – Derventa 25:33, Sloga – Sloboda 28:27 i Bosna Sarajevo – Gračanica 32:29. Izviđač će prezimiti na prvom mjestu sa 42 boda, a prati ih Vogošća sa tri boda manje i utakmicom manje koju će u utorak odigrati u Visokom protiv Bosne. Na začelju tabele su Zrinjski i sarajevska Bosna sa po 13, te Sloboda koja ima samo 10 bodova.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE