SportKošarkaKošarkaši BiH i dalje bez selektora

Košarkaši BiH i dalje bez selektora

Danas je održana sjednica Upravnog odbora Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj nije izabran novi selektor našeg nacionalnog tima. Iako su iz Košarkaškog saveza BiH za danas najavljivali imenovanje novog selektora, od toga nije bilo ništa, odnosno članovi Upravnog odbora nisu uspjeli postići konačan dogovor. Kandidati su Damir Mulaomerović kojeg podržavaju predstavnici regionalnih saveza Tuzla, Zenica i Sarajevo, dok pak s druge strane Košarkaški savez Republike Srpske podržava Dragana Bajića. Konačna odluka trebala bi biti donijeta na narednoj sjednici Upravnog odbora koja će biti održana za desetak dana, no s obzirom na ozbiljnost članova istog, ne bi bilo iznenađenje da ni na ovoj sjednici ne dođe do imenovanja. Na kraju treba dodati i da je smijenjen direktor reprezentacije Igor Stojanović, a iz Upravnog odbora su najavili da će u bliskoj budućnosti biti imenovani direktori muške i ženske reprezentacije.
(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE