ZDKPrivreda'Koteks' izlaže na sajmu IWA u Nurnbergu

‘Koteks’ izlaže na sajmu IWA u Nurnbergu

Preduzeće Koteks Tešanj BiH će i ove godine izložiti proizvode iz oblasti “namjenske industrije”, na 44. međunarodnom sajmu IWA Outdoor Classic 2017.

Sajam će biti održan od 3. do 6. marta u Nurnbergu.

Kako su sajmovi idealna prilika za uspostavljanje novih poslovnih prilika, ali i idealno mjesto za prezentaciju kvalitetnih proizvoda, posjetioci štanda KOTEKS Tešanj BiH imat će priliku da se uvjere u visoko kvalitetni program koje nudi kompanija.

IWA Outdoor Classics je vodeći svjetski sajam opreme za lov, streljaštvo, opreme za aktivnosti na otvorenom, kao i opreme za civilnu i službenu sigurnosnosnu odbranu, na kojem učestvuje oko 1.500 izlagača.

Kako je poznato, iz proizvodnih pogona KOTEKS-a izlaze proizvodi vrhunskog kvaliteta iz programa sirove kože, kožne i tekstilne konfekcije, modne i radne odjeće i obuće, HTZ opreme i kožne galanterije, saopćeno je iz Privredne komore FBiH.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE