ZDKSportKrupa bolja od Čelika

Krupa bolja od Čelika

U petom kolu Premijer lige BiH Krupa je na svom terenu pobijedila Čelik rezultatom 1:0.

U osmoj minuti Koljić je loše šutirao, a bolji učinak nije bio ni nakon šuta Ljubenovića. U 17. minuti Milutinović je pokušao, ali bez promjene rezultata da bi dvije minute kasnije šutirao i Kouadio, ali je ostalo 0:0.

Igrala se 38. minuta kada je pokušao Fajić, ali je ostalo 0:0. Najbolju šansu na utakmici Krupa je imala u 44. minuti susreta kada je pokušaj Fajića sa gol linije izbacio Hasanhodžić.

U 59. minuti utakmice Čelik je imao najbolju šansu na utakmici. Vukotić je oborio Šišića, te je dosuđen jedanaesterac za goste, ali je Mahmutović pogodio stativu.

Novi jedanaesterac je sviran u 79. minuti, ali ovaj put za Krupu. Siguran realizator je bio Milutinović, koji je tako postavio konačan rezultat utakmice.

 

 

 

Visoko.co.ba/Oslobodjenje.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE