PreporukaLost Frequencies ima novu pjesmu idealnu za slušanje u autu

Lost Frequencies ima novu pjesmu idealnu za slušanje u autu

Objavio je novi singl “All or Nothing”, a potom najavio da sa kolegama iz benda The Chainsmokers ide na turneju #MemoriesTour 2017.

Između 26. maja i 10. juna 23-godišnji Belgijanac pridružit će se popularnom dvojcu u Marylandu, Ontariju, Quebecu, Massachusettsu, Pennsylvaniji, Rhode Islandu i New Yorku.

A kada je riječ o novom singlu, u njemu ponovo pokazuje da zna pjevati, ima pamtljiv tekst i umirujući deep/tropical house zvuk idealan za diskoteke ili pojačavanje dok se vozite u automobilu, baš kao i pjesme koje su ga učinile poznatim širom svijeta “Are You With Me”, “Reality” i “Beautiful Life”, ali i obrada poznatog singla “What is Love”.

 klix.ba/visoko.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE