Preporuka"Luda djevojačka": Scarlett Johansson i Zoë Kravitz nasmijat će vas do suza

“Luda djevojačka”: Scarlett Johansson i Zoë Kravitz nasmijat će vas do suza

Hit komedija “Luda djevojačka” u kojoj su glavne uloge ostvarile Scarlett Johansson i Zoë Kravitz u u BH kina stiže 22. juna.

Pet najboljih drugarica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u na kraju ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Uz Scarlett i Zoë u glavnim ulogama “Lude djevojačke” pojavljuju se Kate McKinnon, Jillian Bell i Ilana Glazer, a film je režirala Lucia Aniello kojoj je ovo prvi redateljski pothvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U sporednim ulogama pojavljuju se Ryan Cooper i Demi Moore.

Sudeći prema svemu navedenom, očito je da pet drugarica očekuje uistinu “Luda djevojačka”, a sve gledatelje salve smijeha u kinodvoranama. Ljetni filmski hit kreće sa prikazivanjem u svim bh. kinodvoranama u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH od 22. juna i to u multipleksima Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banjoj Luci, Cinestarima u Mostaru, Tuzli i Bihaću te u kinima u Busovači, Višegradu i Trebinju.

Con film već za 6. juli najavljuje svjetsku premijeru jednog od najvećih hitova ljeta, novu filmsku adaptaciju jednog od najpoznatijih strip junaka svih vremena “Spider-Man Homecoming” u kojem ovaj put kostim nosi harizmatični Ton Holland koji nas je oduševio svojim prvim pojavljivanjem u megahitu “Kapetan Amerika: Građanski rat”.

klix.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE