PreporukaLuis Fonsi s pjesmom "Despacito" ruši sve rekorde

Luis Fonsi s pjesmom “Despacito” ruši sve rekorde

Nakon dvije godine pauze od objavljivanja novih materijala Luis Fonsi se vratio u velikom stilu.

Pjesma ”Despacito”, saradnja s Daddyem Yankeejem, postigla je nevjerovatan uspjeh u svijetu, i do sada video za ovu pjesmu je pregledan preko 2,2 milijarde puta.

“Mi smo u muzičkoj industriji dovoljno dugo, znamo što ljudi vole kada je u muzika u pitanju i kako muzika djeluje na ljude“, kaže Luis Fonsi u velikom intervjuu za Rolling Stone.

“Pravu pjesmu možeš osjetiti na koži, kao kada radiš nešto što stvarno voliš, i želiš je čuti ponovo i ponovo”, dodaje on.

Kako je došlo do toga da, dvadeset godina poslije “Macarene”, još jedna latino pjesma osvoji top liste s obje strane Atlantika, poslušajte i pogledajte.

radiosarajevo.ba/visoko.ba

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE