Lokalne TemeSaopćenjaMedresa "Osman ef. Redžović": Obavještenje za učenike i roditelje o početku školske...

Medresa “Osman ef. Redžović”: Obavještenje za učenike i roditelje o početku školske godine

“Obavještavamo roditelje i učenike da nastava u školskoj 2017./2018. godini počinje u utorak, 5.9.2017.
Učenice i učenici koji će u ovoj školskoj godini pohađati prvi razred dužni su sa svojim roditeljima/starateljima doći u Medresu u ponedjeljak, 4.9.2017. do 15h, kada će biti održan i prvi roditeljski sastanak.
Učenici starijih razreda su obavezni doći isti dan do akšam namaza.

Pozivamo sve učenike sa područja Općine Visoko i susjednih općina da upis u novu školsku godinu izvrše ranije, već od sutra, kako bismo izbjegli gužvu na dan njihovog dolaska u Medresu. Učenici iz udaljenijih općina upis će izvršiti na dan dolaska u Medresu. Prilikom upisa potrebno je uplatiti upisninu, kao i kiriju za mjesec septembar.
Našim učenicima i njihovim rodteljima želimo sretan početak nove školske godine moleći Uzvišenog Gospodara da nam bude na pomoći.”; napisano je na facebook stranici Medrese “Osman ef. Redžović”23.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE