SportDržavni TimMedunjanin: Ako ne pobijedimo, ispali smo iz borbe za EP

Medunjanin: Ako ne pobijedimo, ispali smo iz borbe za EP

Dugo godina je igrao u ovoj zemlji i poznaje većinu rivala protiv kojih će u petak Zmajevi igrati izuzetno važnu utakmicu.

U prvom meču odigranom prošle godine, Izarel je slavio uvjerljivu pobjedu rezultatom 3:0…

– Sami ste vidjeli prvu utakmicu. Kada ne igramo kako znamo, izgubili smo 0:3. To ne smije da nam se ponovi. Sada smo spremni. Imamo dosta igrača koji tada nisu igrali i trebamo se revanširati – kazao je Medunjanin, dodavši:

– Ta utakmica u prvih 20 minuta bila je OK. Lulić je imao šansu, a da je postigao gol, bilo bi drugačije. Ali dobro, ne treba se sada vraćati na tu utakmicu. Igramo pred svojim navijačima, a ovdje niko nema lagano gostovanje.

medunjanin-haris

Medunjanin je upozorio na najveću opasnost koja će prijetiti Zmajevima.

– Zahavi iz Maccabija je jedan od njihovih najboljih igrača, koji je ove sezone dao mnogo golova, a pogodio je i protiv nas. Naša šansa je da odigramo onako kako znamo i umijemo. Ako to ispunimo, ne bismo trebali imati problema. Opet, moramo to pokazati na terenu. Moramo pobijediti, ali ne trebamo srljati. Moramo igrati pametno. Ako ne pobijedimo, ispali smo iz borbe za prva dva mjesta – kazao je Medunjanin.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE