SportNogometMessi propušta Valenciu zbog operacije

Messi propušta Valenciu zbog operacije

Najboljeg fudbalera Barcelone, Lionela Messija čeka kraća pauza, zbog operativnog zahvata kojim mora ukloniti kamen iz bubrega. Argentinac je zbog problema sa bubrezima bio na kratkom bolovanju sredinom  decembra kada je Barcelona igrala na Svjetskom  klupskom prvenstvu, ali je lakši zahvat odložen do prve povoljne prilike.
Kako je Barcelona tek sada u situaciji da preko nedjelje odmori svoje najbolje igrače zbog pobjede protiv Valencije rezultatom 7:0 u prvom meču polufinala Kupa kralja, klub je odlučio da je ovo najbolji trenutak za Messijevu operaciju. Katalonski mediji su prenjeli da će Messi već u srijedu moći da trenira sa ekipom i da će biti spreman da igra već za vikend kada Katalonci dočekuju ekipu Celte.

(scsport)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE