SportNogometMessijev dvojnik iz Irana stiže na stadion Camp Nou

Messijev dvojnik iz Irana stiže na stadion Camp Nou

Parastesh svojim izgledom, frizurom, bradom i pokretima neodoljivo podsjeća na Messija, a njegov život se znatno promijenio otkako je privukao pažnju medija. Njegovu sličnost s Argentincem komentarisali su čak i slavni nogometaši Xavi i Iker Casillas.

Dvadesetpetogodišnji Iranac će u septembru otputovati u Španiju i posjetiti Camp Nou zahvaljujući aranžmanu španske turističke agencije Destinia.

Predstavnici Destinije su kontaktirali Parastesha u maju, nakon što su ga uspjeli pronaći pomoću medija, te su mu ponudili putovanje slijedeći svoju filozofiju “omogućavanja ljudima da ostvare svoje snove”.

Parastesh se polako priprema za putovanje, a u Destiniji se nadaju da će uspjeti dogovoriti i njegov susret s Messijem.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE