Lokalne TemePrivredaMI SEMKO unaprijedila prodaju pomoću aplikacije Optimus

MI SEMKO unaprijedila prodaju pomoću aplikacije Optimus

Mesna industrija SEMKO u mjesecu aprilu uspješno je implementirala inteligentno poslovno rješenje Optimus. Radi se o SFA (Sales Force Automation) aplikaciji Optimus, koju su razvili i kreirali inžinjeri tuzlanske kompanije Source Code.

“Integraciju Optimus sistema sa našim postojećim ERP sistemom smo započeli početkom mjeseca aprila, a od sredine mjeseca Optimus koristimo u njegovom punom kapacitetu. Ova aplikacija će pomoći našim prodajnim predstavnicima da se fokusiraju na potrebe naših kupaca, a ne na tehničke i operativne probleme. Osim toga aplikacija nam pruža detaljnu analitiku prodaje u realnom vremenu, što će pomoći da adekvatno odgovorimo zahtjevima tržišta. Posebno nas raduje činjenica da smo pomenuto rješenje implementirali uz pomoć ‘domaće pameti'„ ističe Adnan Muratović, direktor prodaje u MI SEMKO.

Aplikacija Optimus, koju je razvio tuzlanski Source Code, jedna je od najnaprednijih aplikacija takve vrste u svijetu a koriste je mnoge kompanije u BiH ali i u regionu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE