Lokalne TemePozitivno VisokoMicrosoft NetWork 7 – Enis Šahinović, direktor programa konferencije (VIDEO)

Microsoft NetWork 7 – Enis Šahinović, direktor programa konferencije (VIDEO)

Fokus Microsoft NetWork konferencije ove godine bio je na tehnologijama, i inovacijama te rješenjima u oblaku koji omogućavaju optimizaciju poslovanja i podižu produktivnost. Predstavljen je i proces migracije sa lokalne na cloud infrastrukturu, razgovaralo se o iskustvima korisnika iz Bosne i Hercegovinu u ovom procesu, ali i novim mogućnostima dostupnih Microsoft cloud servisa kao što su Azure, Dynamics 365, Enterprise Mobility Suite, Office 365 i drugih. Više nam je ispričao je Enis Šahinović, direktor programa Microsoft NetWork konferencije.

radiobit.in / Visoko.co.ba

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE