SportNogometMiličević asistent u pobjedi Genta nad Tottenhamom

Miličević asistent u pobjedi Genta nad Tottenhamom

Fudbaleri Genta priredili su iznenađenje trijumfom protiv Tottenhama 1:0 u prvom susretu 1/16 finala Evropske lige, a asistent kod jedinog gola bio je bh. reprezentativac Danijel Miličević. Trenutak odluke desio se u 59. minuti kada je Miličević prošao po lijevoj strani i odigrao povratnu loptu za Perberta koji je iz blizine zatresao mrežu engleskog tima. Zmaj je u 77. minuti mogao postići i drugi gol za Gent, ali je Lloris uz pomoć stative odbranio i ostalo je 1:0.
Avdija Vršajević i njegov Osmanlispor su uspjeli sačuvati mrežu na teškom gostovanju u Pireju protiv Olympiakosa, a na kraju je bilo 0:0 uz dobru igru bivšeg reprezentativca koji je odigrao svih 90 minuta. Tino-Sven Sušić nije bio u protokolu u remiju njegovog Genka na gostovanju protiv Astre (2:2), dok je u derbiju Fiorentina fenomenalnim golom Bernardeschija iz slobodnog udarca slavila u Gladbachu protiv Borussije M'Gladbach 0:1. Veliku prednost pred revanš stekli su Lyon i Rostov, te su već jednom nogom prošli dalje.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE