SportKošarkaMilwaukee iznenadio u Bostonu, Teletović postigao osam poena

Milwaukee iznenadio u Bostonu, Teletović postigao osam poena

Deset utakmica NBA lige odigrano je u noći sa srijede na četvrtak, a na parketu se ponovo našao i bh. košarkaš Mirza Teletović. Njegovi Milwaukee Bucksi iznenadili su kao gosti Boston Celticse, te su upisali pobjedu rezultatom 103:100. Mirza je u ovom meču na parketu proveo 22 minute. Ubacio je osam poena, te je imao i dva skoka. Giannis Antetokounmpo je predvodio goste sa 22 poena, dok je Isiah Thomas kod Celticsa ubacio 32. Nevjerovatni Russell Westbrook sinoć je ponovo pregazio rivale. U pobjedi Oklahome od 114:106 kod Orlanda na Floridi, Russ je meč završio sa triple-double učinkom od 57 poena, 13 skokova i 11 asistencija. Derbi večeri odigran je u San Antoniju, gdje su domaći Spursi poraženi od Golden State Warriorsa rezultatom 110:98. Goste je do trijumfa vodio Steph Curry sa 29 poena i 11 asistencija, dok je Kawhi Leonard u domaćem timu ubacio 19.

(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE