Lokalne TemePolitikaMirela Mateša Bukva: Da li otkaz Milade Mataradžije ključne osobe za vodosnabdijevanje...

Mirela Mateša Bukva: Da li otkaz Milade Mataradžije ključne osobe za vodosnabdijevanje znači da je cijeli projekat sa EBRD promašaj?

Tragom vijećničkih inicijativa i pitanja objavljujemo i drugo vijećničko pitanje Mirele Mateša Bukva (SDA) postavljeno na posljednjoj održanoj sjednici OV Visoko:

U skladu sa članom 155. Poslovnika Općinskog vijeća Visoko postavljam pitanje Općinskoj načelnici.

Da li je Milada Mataradžija jedna od ključnih osoba za pitanje vodosnadbijevanja Općine Visoko  dala otkaz, odnosno da li su tačni navodi da je to učinila zbog svog stava da na Vrutku nema vode za sve stanovnike Općine Visoko i da je cijeli projekat sa EBRD-om promašaj jer se sve češće čuju navodi da je na njeno mjesto primljen bez konkursa Amar Karavdić?


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE