Lokalni izboriMirela Mateša Bukva (SDA): Koliko ste stranih zemalja obišli i koliko ste...

Mirela Mateša Bukva (SDA): Koliko ste stranih zemalja obišli i koliko ste budžetskih novaca građana potrošili?

Dragi ljudi, mili Bože, Galaksijo, Univerzume PA JE LI OVO MOGUĆE !!! Do kada će autokrate, dangubari, ulizice sa naših leđa primati platu i koristiti vrijeme da se bave besposličarenjem i spletkarenjem. Očigledno da imate višak vremena za razliku od mene pa možete preispitivati svaku glupost koja vam pada na tu besposličarsku pamet. Ja nemam tog vremena dovoljno ali da imam svašta bi se tu našlo za preispitivanje i inspekciju i upitalo ZAŠTO, KAKO i KOLIKO ???
-Koliko ste stranih zemalja obišli i koliko ste budžetskih novaca građana potrošili jer nikada se nije transparentno čitalo o vašoj sigurnoj budžetskoj plati od 5000KM i dnevnicama?
-Koliko je novaca potrošeno u vaše reklamiranje po općinskim panoima a služe nam za priliv sredstava?
-Šta je sa popisom općinske imovine koji je upitan u revizorskom izvještaju?
-Zašto se svake godine vrši ocrtavanje vertikalne i horizontalne signalizacije i bacaju pare?
-Zašto niste uložili 600 000KM u riješavanje vodosnadbijevanja, već bi Čekrekčije barem imale vodu i time bi se smanjio kredit?
-Zašto je Visoko jedino koje ne uplaćuje novac Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama a nalazi se na našoj općini?
– Zašto je Visoko jedina općina koja naplaćuje komunalne naknade i to samo u vašem mandatu?
-Zašto se u sport ulaže samo po vašoj procjeni i pristranosti a ne po kvaliteti, tradiciji i rezultatima?
-Šta nam je sa uslovima sale Partizan u kojoj nastavu održavaju gimnazijalci i treniraju naša djeca, a toliko smo u suficitu?
-Šta se desilo sa obdaništem?
– Zašto se pristrasno ulažu budžetska interventna sredstva po Mjesnim zajednicama a ne ravnomjerno?
-Zašto izdvajamo 800 000KM za Mošćanicu a građani Sarajevske ulice se truju?
-Šta nam je više sa silno najavljivanim video-nadzorom za sigurnost građana?
– Zašto se izdvaja novac u budžetu za pse lutalice ako se taj problem ne riješava?
– Zašto dižemo kredit od 9 000 000KM ako je vama i meni u lice Predsjednik Turske obećao da će nam pomoći riješiti pitanje vodosnadbijevanja ( a to nije čovjek koji ne održi riječ bez razloga, imajući u vidu da je već ispunio druge stvari koje su u tom trenutku obećane – kamioni za odvoz smeća, vatrogasno vozilo i kulturni centar)

Moglo bi se za ZAŠTO, KAKO i KOLIKO do Vrhovnog Suda ali, dragi dangubari, bitno je vama da vi preispitujete kod, MOLIM TE, Federalnog Suda Pravde otkud meni pravo da sazivam sjednicu. Pa jeste li vi NORMALNI, pa kakva bi to predsjedavajuća ja bila kad ne bih mogla sazvati sjednicu???
Sram VAS bilo!!! Kad imate toliko slobodnog vremena na budžetskoj plati da se i tim bavite!!!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE