Lokalne TemePozitivno VisokoMirza Beba uručio poklon za RK Bosna Centrotrans

Mirza Beba uručio poklon za RK Bosna Centrotrans

Mirza Beba fizioterapeut koji radi u Kataru sinoć je Almedinu Babiću članu UO RK Bosna Visoko uručio poklon za RK Bosna Centrotrans koji se sastoji od osnovnih potreba za treninge lopte, ljepila …
– Ovo je lijep gest Mirze i vrijedna donacija našem klubu koji se bori za svaku marku koja će nam biti potrebna za nastavak prvenstva. Svakako da je ovo pozitivan primjer koji bi trebali slijediti svi ljubitelji rukometa koji si na bilo koji način vezani za Visoko i imaju mogućnost da pomognu – rekao je za Visoko.co.ba Almedin Babić.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE