SportOstali sportoviMirza Teletović podijelio paketiće za najugroženije

Mirza Teletović podijelio paketiće za najugroženije

Omladinski klub “Pod istim suncem, Jablanica”, u ime bh. košarkaša Mirze Teletovića podijelio je paketiće za socijalno ugrožene porodice u Jablanici. U saradnji sa Centrom za socijalni rad, Teletović i njegova porodica su za 39 socijalno ugroženih porodica obezbijedili poklon bon od 100 KM, koji mogu potrošiti u Amko prodavnici u Jablanici.
Uz to, Lorne Clark, biznis menadžer u kompaniji Polay&Clark Co, te prijatelj porodice Teletović, odlučio je također pomoći socijalno ugrožene porodice, tako što će lično u narednom mjesecu finansirati poklon bon od 100 KM.
“Meni je pripala čast da vam u njegovo ime proslijedim najljepše želje za Novu godinu i pozovem na novi MT3 Kamp u ovoj godini”, rekao je Clark.
Mirza Teletović je osnovao fondaciju MT3 koja će se u budućnosti baviti pomaganjem socijalno ugroženih, te izgradnjom košarkaških terena na području Bosne i Hercegovine, ali i drugih zemalja.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE