ZDKSportMladost dočekuje Slobodu: Pokušat ćemo ostvariti što bolji rezultat

Mladost dočekuje Slobodu: Pokušat ćemo ostvariti što bolji rezultat

BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se danas i to utakmicama 19. kola.

Duel Mladosti i tuzlanske Slobode privlači veliku pažnju budući da tuzlanski tim želi zadržati trenutnu poziciju na tabeli koja ih vodi u doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine, dok izabranici Husrefa Musmemića sjajnu formu iz pripremnih utakmica žele prenijeti i u prvnestveni ogled sa Slobodom.

Trener Mladosti, Husref Musmić odlično poznaje tuzlanski tim i svjestan je da ga očekuje neugodan susret:

”Sloboda je izuzetno kvalitetna ekipa. Tim se nije puno mijenjao u odnosu na jesenji dio prvenstva. Očekuje nas teška utakmica. Oni imaju svoje ambicije, da budu među prvih šest, ali i mi želimo pokazati da smo na pripremama dobro radili. Obzirom da će i teren biti težak pitanje je koliko će tu bti igre i koliko će protivnik to dozvoljavati. Na nama je da pružimo svoj maksimum  i pokušamo ostvariti što bolji rezultat.”

Kapiten Mladosti, Aladin Isaković vjeruje da njegov tim može do pozitivnog rezultata:

”Imali smo sjajne uslove na pripremama na Jadranu i u Turskoj. Mislim da smo dobro radili i najbitnije je da je sve prošlo bez povreda. Protiv Slobode nas očekuje jedna velika borba. To je ekipa koja je odlično vođena, imaju ”glavu i rep” i sigurno je da neće biti lako. Obećavam veliku borbu i nadam se da ćemo na kraju slaviti.”

Susret između Mladosti i Slobode igra se u Doboju u subotu 25.02.2017. godine u 14 sati. Pravdu na ovom susretu dijelit će Edin Jakupović (Bihać) sa asistentima Davorom Beljom (Mostar) i Enesom Đozićem (Sarajevo). Četvrti sudija je Husein Terzić iz Travnika. Za delegata ovog susreta imenovan je Franjo Grganović iz Novog Travnika, dok je posmatrač Sead Kulović iz Sarajeva.

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE