SportNogometMladost iz Doboja kod Kaknja i Rudar Prijedor novi članovi nogometne Premijer...

Mladost iz Doboja kod Kaknja i Rudar Prijedor novi članovi nogometne Premijer lige BiH

Mladost iz Doboja kod Kaknja je u derbi utakmici posljednjeg, 30. kola Prve lige Federacije BiH pobijedila GOŠK iz Gabele rezultatom  2:1 i preuzela prvo mjesto na tabeli od ekipe iz Gabele koja je uoči posljednjeg kola imala bod prednosti. U derbiju prvenstva odigranom u Doboju kod Kaknja gosti su prvi poveli golom Aničića u 15.minuti, da bi izjednačio Dilaver u 23. Pobjedu Mladosti i istorijski plasman u Premijer ligu donio je Haris Dilaver pogotkom u prvoj minuti sudijske nadoknade. U Premijer ligu BiH plasirao se i prvak RS-a Rudar iz Prijedora, dok su Ligu napustili Mladost iz Velike Obarske i Zvijezda iz Gradačca.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE