ZDKSportMladost slavila novu pobjedu u Antaliji

Mladost slavila novu pobjedu u Antaliji

FK Mladost iz Doboja kod Kaknja slavila je u Antaliji u prijateljskoj utakmici, a rezultatom 1:0 oni su bili bolji od ekipe FK Napredak iz Kruševca.

U prvom poluvremenu nije viđeno previše šansi, no ipak pogotkom Dejana Maksimovića ekipa Mladosti je povela rezultatom 1:0.

Najbolju šansu protivnik iz Srbije da dođe do poravnanja imao je kada je sudija pokazao na bijelu tačku, ali je golman Emir Velić odbranio udarac Marka Gobeljića.

To je bio rezultatom prvog poluvremena, da bi u nastavku veliku šansu u 55. minuti opet promašio Gobeljić, a do kraja meča Napredak je imao još jednu priliku iz slobodnog udarca, ali rezultat je ostao isti.

Mladost: Velić, Galić, Hrelja, Isaković, Laštro, Brkić, Maksimović, Aganspahić, Ramović, Šišić, Lazić.

Napredak: Petrović, Miladinović, Simonović, Urošević, Ibrahima, Šljivić, Vulić, Alivodić, Gobeljić, Vukanović, Kasalica.

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE