Lokalne TemeMost na relaciji Seoča-Dobrinje najdirektnije ugrožava sigurnost osnovaca škole „Mehmedalija Mak Dizdar“

Most na relaciji Seoča-Dobrinje najdirektnije ugrožava sigurnost osnovaca škole „Mehmedalija Mak Dizdar“

Proteklog vikenda nakon saobraćajne nezgode u kojoj je jedan automobil udario u ogradu mosta na relaciji između Seoče i Dobrinja načinjena je velika šteta usljed koje je ugrožena i sigurnost pješaka koji koriste ovaj most, a osobito djece koja pohađaju obližnju osnovnu školu.

Posebno je zabrinuta grupa roditelja čija djeca pohađaju prvi razred i predškolsku nastavu, a koji su nam se posredstvom Nevzete Begić (SBB) obratili i ukazali na problem.

“Ne možemo sa sigurnišču potvrditi da je policija bila na licu mjesta, znamo da je za ovu dionicu puta nadležan Kanton, ali do izlaska inspekcije moglo bi se desiti da bude kasno. – rekao je za Visoko.co.ba jedan od roditelja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE