SportNogometMourinhova želja: Kontroverzni Aurier iza sebe ima zatvorsku presudu i brojne skandale

Mourinhova želja: Kontroverzni Aurier iza sebe ima zatvorsku presudu i brojne skandale

Za reprezentativca Obale Slonovače vežu se brojni problemi, a prošle godine sudjelovao je u jednom video-chatu s navijačima u kojem je iznio niz uvreda na račun tadašnjeg trenera Laurenta Blanca, ali i Zlatana Ibrahimovića.

“Blanc je pič** koja gladi Ibrahimovića po jaj***”, rekao je Aurier, koji nije stao na tome.

Naime, igrajući za reprezentaciju protiv Malija šokirao je gledaoce čudnom i neprimjerenom gestom kada je postigao gol pa se zatrčao prema tribinama gestikulirajući rezanje vrata.

Šlag na tortu bio je krajem prošle godine kada ga je policija zaustavila i htjela provjeriti ima li alkohola u krvi.

Aurier je odbio “puhati”, a zatim je laktom nokautirao nesretnog policajca zbog čega je dobio i uvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od dva mjeseca.

Ukoliko se transfer ostvari bit će zanimljivo vidjeti kako će “Special One” izaći na kraj s novim živopisnim i zanimljivim likom u svlačionici.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE