ZDKPrivreda“Mrtva Krivaja, mrtvi Zavidovići”: U srijedu mirno protestno okupljanje

“Mrtva Krivaja, mrtvi Zavidovići”: U srijedu mirno protestno okupljanje

Nakon niza štrajkova, blokada magistralnih puteva, blokade grada, obespravljeni radnici “Krivaje Mobel” iz Zavidovića najavili su za srijedu masovno protestno okupljanje, a ujedno pozvali i sve građane da im se pridruže i daju podršku.

Mirno protestno okupljanje bit će u srijedu, na Gradskom stadionu u Zavidovićima, u vremenu od 10 do 12 sati.

– Pozivamo građane Zavidovića u srijedu, 30. marta 2016 . godine da nam se od 10 sati pridruže na Gradskom nogometnom stadionu u Zavidovićima kako bi sa protestnog okupljanja poručili višim nivoima vlasti da “mrtva Krivaja znači mrtve Zavidoviće” – poručili su predstavnici sindikata radnika.

Apeluju na građane, penzionere, i sve oni koji su u mogućnosti da se odazovu i podrže ih na mirnom protestnom okupljanju kako bi se ukazalo na dugogodišnje probleme koje bivšeg giganta vuku na samo dno.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE