Lokalne TemeSportMujezinović napustio Bosnu i prešao u Velež

Mujezinović napustio Bosnu i prešao u Velež

Ambicije Veleža u ovoj sezoni se svode isključivo na opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH. Trener Ibro Rahimić je najavio da će se mostarski klub tokom zime pojačati kako bi ostvario zacrtani cilj, a jedan od igrača koji će u nastavku sezone nositi dres Veleža je Mustafa Mujezinović.  Ovaj 23-godišnji fudbaler je nakon dvogodišnje saradnje napustio Bosnu i pojačao Velež, a vijest o njegovom prelasku u Vrapčiće je potvrdio i federalni prvoligaš iz Visokog poželivši mu mnogo sreće u novoj sredini.  Mujezinović je prije epizode u Bosni igrao za Igman, Wethmar (Njemačka) i Olimpic. Po vokaciji je krilni fudbaler.
(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE