BiHCrna HronikaPronađeno beživotno tijelo sa dvije prostrijelne rane u krugu osnovne škole u...

Pronađeno beživotno tijelo sa dvije prostrijelne rane u krugu osnovne škole u Dobrinju kod Visokog

Na području Zeničko-dobojskog kantona u protekla 24 sata javni red i mir je narušen u 10 slučajeva, gdje su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U petak, dana 04. 03. 2016. godine, u 10:45 sati, u mjestu Dobrinje, općina Visoko, u krugu Osnovne škole “Mehmedalija Mak Dizdar”, od strane F. S. pronađeno je beživotno tijelo A. E., sa dvije rane u predjelu grudnog koša koje su nanesene vatrenim oružjem (pištoljem). U vremenu od 12:00 do 13:30 sati izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko, uz prisustvo mrtvozornika, a uz upoznavanje tužioca.

Nakon završenog uviđaja tjelo A. E. prevezeno u prosekturu JKP Gradska groblja Visoko.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE