Naslovnica ZDK Crna hronika MUP ZDK: U Ze...

MUP ZDK: U Zenici opljačkani automobil, stan i vikendica

68
PODIJELI

Dana 10.10.2017. godine, u večernjim satima, u ulici Travnička cesta, izvršena je teška krađa iz teretnog motornog vozila marke “Ford”, registarskih oznaka 7VSH87, vlasništvo lica B.L., iz Zenice, kojom prilikom je otuđena muška ručna torba u kojoj se nalazila putna isprava oštećenog, pištolj za koji oštećeni posjeduje dozvolu, laptop, mobitel i određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

MARKETING

U vremenskom periodu od 06. do 09.10.2017. godine, na gradilištu u ulici Dobrovoljnih davalaca krvi, izvršena je teške krađe iz stana u izgradnji, iz kojeg je tom prilikom od strane nepoznatog lica otuđen električni alat. Od strane službenika policije su poduzete mjere na rasvjetljavanju izvršene teške krađe i otkrivanju počinioca iste.

U vremenskom periodu od 08. do 10.10.2017. godine, u ulici Hadžije Mazića put, izvršena je teška krađa u vikend kuću vlasništvo lica H.M., iz koje je tom prilikom otuđen alat. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/Zenit.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.