Lokalne TemeNa izviđačkom takmičenju "Mostarski susreti 2017." visočki Odred osvojio prvo i treće...

Na izviđačkom takmičenju “Mostarski susreti 2017.” visočki Odred osvojio prvo i treće mjesto

U subotu, 22.04.2017.godine u Mostaru je održano izviđačko takmičenje “Mostarski susreti 2017.” u kojem je učešće uzeo i visočki Odred sa dvije ekipe u dvije kategorije – vesela olimpijada za poletarce i pćelice i višeboj za mlađe izviđače i planinke.

U kategoriji vesela olimpijada ekipa “Teletabisi” u sastavu: Ajna Kardaš, Majra Dišalari, Emir Uzunalić i Emin Provalić su osvojili treće mjesto od 29 ekipa, a ekipa u kategoriji višeboja za mlađe izviđače i planinke u sastavu: Merjem Jašarević, Esma Šahinović, Medina Šahinović i Ejub Šabić su osvojili prvo mjesto od ukupno 25 ekipa.

Čestitke ekipama i želimo im mnogo izviđačkih uspjeha.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE