SportNogometNainggolan: Džeko je kompletan napadač

Nainggolan: Džeko je kompletan napadač

Džeko je na putu da dostigne svoj rekord od 36 golova, a već je postigao 29, prenosi Football Italia.

“Džeko? Niko nema bilo kakvih sumnji kada je on u pitanju. Nije pogađao prošle sezone kao ove. Igrati u Italiji nije lako, ali smo svi znali da je veliki napadač. Nije imao dobru prošlu sezonu, nije bio najspremniji, i to je bio njegov najveći problem. Veoma je važan igrač za nas, zna kako držati loptu, dobar je tehničar.

On je kompletan napadač i sretan sam što zajedno igramo. Imati Džeku u timu znači znati da i malu šansu možete pretvoriti u gol. Mnogo je važnih igrača u timu a Džeko je svakako jedan od njih”, kazao je Nainggolan za zvaničnu internet stranicu UEFA-e.

Visoko.co.ba/Fena.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE