Lokalne TemeNegativno VisokoNaselje Luke: "Nemoj se ništa ustručavat"

Naselje Luke: “Nemoj se ništa ustručavat”

Oduvijek se u Naselju Luke izražavalo putem grafita, od standardnih “Blody Demons”, “HZ”, “The Maniacs”, do onih erotskih, preko onih ljubavnih, političkih, predizbornih …. Međutim već duže vrijeme u blizini “Keninog Ćošeta” na putu kojim većina djece iz Naselja Luke ide prema MSŠ “Hazim Šabanović” stoji grafit naočite crvene boje uz adekvatan prateći crtež.

“Nemoj se ništa ustručavat” uz špricu za drogiranje sa potpisom Ive Andrića je naravno dobra i simpatična zajebancija, ali već isuviše dugo traje i vrijeme bi bilo da nadležni poruku koju djeca mogu i ozbiljno shvatiti uklone prije nego se to i desi.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE